aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφές-προάγγελοι για τον Πουρσαϊτίδη

ΑΠΟΕΛ: Μετεγγραφές-προάγγελοι για τον Πουρσαϊτίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μπορεί ο Σάββας Πουρσαιτίδης να άρχισε με το δεξί την πορεία του στον ΑΠΟΕΛ με τη νίκη επί του Ερμή, αλλά είναι πολλά τα θέματα που τον απασχολούν και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το ένα θέμα είναι το πώς θα βοηθήσει την ομάδα του να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή της και παράλληλα να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια στα παιχνίδια. Με στόχο να μπορέσει να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί από τους αγώνες που απομένουν μέχρι και την ολοκληρώσει της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Πολύ σημαντική για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ είναι και η ολοκλήρωση των δυο κινήσεων που απομένουν με στόχο την ενίσχυση. Διότι ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό δύο έτοιμους ποδοσφαιριστές, που θα ανεβάσουν την ποιότητα.

Γι’ αυτό και οι κινήσεις θα γίνουν μέσα από αυστηρό έλεγχο σε όλα τα επίπεδα για όλους  τους υποψηφίους. Οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι οι πρώτες απόλυτα δίκες του επιλογές, που θα γίνουν με τα δικά του κριτήρια σχετικά με τι θα περιμένει από αυτούς να προσφέρουν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δυο παίκτες που θα έρθουν θα είναι ουσιαστικά ένας προάγγελος για το πώς θα θέλει ο Πουρσαϊτίδης να παρουσιάσει την ομάδα του στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, αλλά και την επόμενη περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ