aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Μετεγγραφές: Η ξεκάθαρη προτεραιότητα και το ανοιχτό «παράθυρο»

ΑΠΟΕΛ/Μετεγγραφές: Η ξεκάθαρη προτεραιότητα και το ανοιχτό «παράθυρο»

Στον ΑΠΟΕΛ δεν αλλάζει η απόφαση, δύο περίπου εβδομάδες πριν μπούμε και επισήμως στη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο της σεζόν. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δεν θα συμπληρώνει απλά και μόνο τους υπόλοιπους στον χώρο της οπισθοφυλακής, αλλά θα αποτελέσει βασική επιλογή στη σκακιέρα του προπονητή.

Εν ολίγοις, στην ομάδα της Λευκωσίας θέλουν να ντύσουν στα γαλαζοκίτρινα έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο προκειμένου να πάρει με το «καλημέρα» ηγετικό ρόλο στην αμυντική γραμμή. Και όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, εκτός από τις καλές παραστάσεις που επιβάλλεται να κουβαλά, στον ΑΠΟΕΛ λαμβάνουν σοβαρά υπόψη άλλο ένα στοιχείο. Ποιο; Να μην προέρχεται από απραξία, ώστε να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα πανέτοιμος για να μπει στην εξίσωση του συνόλου.

Τα νήματα δεν κινήθηκαν τώρα ή προ ολίγων εβδομάδων. Για να ακριβολογούμε, η όλη διαδικασία ξεκίνησε από τη μέρα που γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του άτυχου Ράφαελ Σάντος. Δηλαδή, από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αξιολογήθηκαν δεκάδες παίκτες, έγιναν διερευνητικές επαφές και αναμένονται, αν όχι την τρέχουσα, την επόμενη εβδομάδα ουσιαστικά αποτελέσματα. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν ρίξει ματιές, συμπεριλαμβάνονται και επιλογές που είναι γνώριμες στο φίλαθλο κοινό, χωρίς με αυτό να προδικάζει ή να δαχτυλοδείχνει την τελική απόφαση.

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν επικεντρωθεί στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνουν και άλλες προσθήκες στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Από τη μία μέρα στην άλλη, βλέπετε, πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν. Και αυτό δεν αφορά μονάχα στην ποιότητα των υφιστάμενων παικτών και πολύ περισσότερο στα αποτελέσματα των δύο ντέρμπι που ακολουθούν (Απόλλων και Ομόνοια). Σημαντικό ρόλο θα αποτελέσει το τι επιλογές ποδοσφαιριστών θα προκύψουν στον χρονικό ορίζοντα του δεύτερου σκέλους των προσθηκών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ