aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Μετάλλαξη» 17 ημερών

ΑΠΟΕΛ: «Μετάλλαξη» 17 ημερών

Έχουν παρέλθει δύο αγωνιστικές στη β’ φάση και ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και τον Άρη. Υπό «κανονικές» συνθήκες θα ήταν τεράστια η δυναμική τίτλου που θα είχε αναπτύξει, εντούτοις το κλίμα είναι συγκρατημένα αισιόδοξο.

Πρόκειται για προϊόν του αποκλεισμού στο κύπελλο από την Ομόνοια, γενικά των τελευταίων εμφανίσεων, των δύο ισοπαλιών με την έναρξη των πλέι οφ τίτλου και των τραυματισμών που δεν έχουν τελειωμό.

Αυτό μπορεί όμως να αλλάξει με μόνο και μόνο ένα αποτέλεσμα: νίκη την άλλη Δευτέρα στην έδρα της ΑΕΚ και απόσπαση εφτά βαθμών από τη μία εκ των δύο βασικών ομάδων που διώκουν τους γαλαζοκίτρινους. Κάτι τέτοιο δεν θα φέρει ασφαλώς τίτλους τέλους στη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Σε ενδεχόμενο «διπλό», όμως, θα εκτοξεύσει την αισιοδοξία και θα αναπτύξει τη δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Είναι γι’ αυτό ακριβώς που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ελπίζει ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει στην επιστροφή του ΑΠΟΕΛ σε βελτιωμένη έκδοση. Από το ματς με την Πάφος FC στις 17 Μαρτίου έως το ντέρμπι του «ΑΕΚ Αρένα» στις 3 Απριλίου θα μεσολαβήσουν 17 ημέρες. Διάστημα αρκούντως ικανοποιητικό για να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές από τα συνεχόμενα και δύσκολα ματς και να επιστρέψουν φρέσκοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ