aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μετά από έναν και βάλε μήνα!

ΑΠΟΕΛ: Μετά από έναν και βάλε μήνα!

Φορτώνοντας στα πόδια και άλλες προπονήσεις σε φουλ ρυθμό την τρέχουσα εβδομάδα, από εναλλακτικές επιλογές για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ομόνοια που διακόπηκε, όπως όλα δείχνουν, θα κάνουν «βουτιά» στην ενδεκάδα! Οι Ντανίλο Κάμπος, Ντιεμερσί Εντονγκαλά και Μουρτάζ Νταουσβίλι παρουσιάζονται πλέον πανέτοιμοι για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση, δίνοντας επιπρόσθετη αγωνιστική ώθηση στην ομάδα προκειμένου να υπερκεράσει μεθαύριο το εμπόδιο της Πάφος FC.

Παρά το γεγονός πως η απόδοσή τους δεν κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα στο ξεκίνημα της σεζόν, στο διάστημα πριν αποκομίσουν πρόβλημα τραυματισμού, παρουσιάζονταν ανανεωμένοι, δίνοντας αρκετές λύσεις στη μεσοεπιθετική λειτουργία. Το ερώτημα που τίθεται, βεβαίως, είναι ένα: Σε ποια κατάσταση θα επιστρέψουν μετά την αποχή τους;

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ προκαλεί την Ομόνοια να απαντήσει

Οι Ντανίλο και Νταουσβίλι είναι εκτός δράσης από το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό που είχε διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου. Δηλαδή, επιστρέφουν στη δράση μετά από 48 μέρες. Ο δε Εντονγκαλά, είχε καταγράψει την τελευταία συμμετοχή στις 6 Νοεμβρίου, όταν ο ΑΠΟΕΛ είχε κερδίσει την ΑΕΛ για την 9η στροφή του μαραθωνίου.

Ο βραχύσωμος παίκτης, μάλιστα, είχε χρησιμοποιηθεί σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Επομένως, εάν ο Ισάμ Τσεπάκ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση δεν κριθεί πανέτοιμος, ενδεχομένως να παίξει εκ νέου στη θέση του. Εκτός κι αν επιστρέψει στον γνωστό του ρόλο (εξτρέμ), απόντος του Τορνίκε Οκριασβίλι. Εκτός επιλογών υπενθυμίζουμε είναι και ο Λούκας Σόουζα.

Ανεξαρτήτως από τις απουσίες, αλλά και τα πρόσωπα που θα συνθέσουν το αρχικό σχήμα στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής, η ουσία είναι μία στον ΑΠΟΕΛ: Νίκη και μόνο νίκη. Μόνο έτσι θα διασκεδάσουν τις εντυπώσεις του αγώνα στον α’ γύρο (0-4), θα υποσκελίσουν στη βαθμολογία την αντίπαλο και θα επωφεληθούν τυχόν στραβοπατημάτων των ομάδων που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Πραγματοποιήθηκε έλεγχος, καμία θετική ένδειξη»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ