aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Μεσοβδόμαδα (μάλλον) τελειώνουν όλα!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όπως είχαμε αναφέρει πολύ πρόσφατα, το κεφάλαιο προγραμματισμός στο καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε πλήρη δραστηριότητα κατά τις μέρες που διανύουμε. Είχαμε επίσης αναφέρει ότι εντός των ημερών, αναμένονται και τα σχετικά ανακοινωθέντα που θα αφορούν την απόκτηση ξένων παικτών και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί κατά τα προσεχή 24ωρα!

Πιο συγκεκριμένα εντός των μέσων της βδομάδας που έχει αρχίσει, όλες οι θέσεις στο ρόστερ με το οποίο θα παρουσιαστεί κατά το νέο πρωτάθλημα η γαλαζοκίτρινη ομάδα, θα είναι κλειστές!

Βέβαια, επί τούτου φρόνιμο θα ήταν να αφήσουμε ένα μικρό ερωτηματικό, από τη στιγμή που πάντα υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας του απρόοπτου. Ωστόσο οι πληροφορίες που έχουμε είναι σαφείς και όλα αυτά τη στιγμή που η απόκτηση των ξένων παικτών, θα είναι και το τελευταίο (αλλά και σημαντικότερο, όσον αφορά τον τομέα έμψυχου υλικού) κεφάλαιο στον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ.

Άλλωστε, εδώ και καιρό μας είχε καταστεί ξεκάθαρο από πλευράς γαλαζοκιτρίνων, ότι δεν θα αποκτηθεί κανείς άλλος παίκτης από την ντόπια αγορά (να βάλουμε όμως και εδώ ένα ερωτηματικό, παρά το απόλυτο της πληροφόρησης που πήραμε).

Τέλος, να αναφέρουμε και κάτι συγκεκριμένο για τις θέσεις στις οποίες θα αγωνίζονται οι ξένοι παίκτες με τους οποίους θα στελεχωθεί το ΑΠΟΕΛ. Ένας για κάθε θέση, όπως μας έχει αναφερθεί, άρα θα είναι πέντε στον αριθμό. Δηλαδή, το μέγιστο νούμερο ξένων, που δικαιούται να δηλώσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ