aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μέσα σε κλίμα γενικευμένου προβληματισμού

ΑΠΟΕΛ: Μέσα σε κλίμα γενικευμένου προβληματισμού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μέσα σε κλίμα γενικευμένου προβληματισμού, ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκτός από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η τεχνική ηγεσία πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες παικτών.

Οι Αντωνίου, Κωνσταντίνου και Ενσούε ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποκατάστασης. Στο απουσιολόγιο βρίσκεται και ο Εφραίμ, ο οποίος έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Αντιθέτως, ενσωματώθηκαν σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης οι Μιλάνοφ, Αλ-Τάαμαρι και Νατέλ.

Εξυπακούεται πως θα προκύψουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα. Οι Ρόμο, Μερκής, Καζού, Γκέντσογλου, Κασίνι, Σόουζα, Μπάλογκ και Αλωνεύτης διεκδικούν φανέλα βασικού. Με το πέρας της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Από εκεί και πέρα, σε χαμηλά επίπεδα, όπως αναμενόταν άλλωστε, κινείται η προπώληση των εισιτηρίων. Το κανονικό κοστίζει 10 ευρώ, το μαθητικό 5, το παιδικό 1 και στα θεωρεία 20. Ταμεία θα ανοίξουν και στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου. Δεν θα εκδίδεται κάρτα φιλάθλου στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ