aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μέσα Εφραίμ και Γένσεν, δεν προλαβαίνει δύο ματς ο Γουίλερ

ΑΠΟΕΛ: Μέσα Εφραίμ και Γένσεν, δεν προλαβαίνει δύο ματς ο Γουίλερ

Αλλαγές προέκυψαν στην ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με τη Ζρίνσκι Μόσταρ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει στους Μάικ Γένσεν και Γιώργο Εφραίμ και τους δήλωσε στον σχετικό κατάλογο, αφαιρώντας από αυτόν τους Μπεν Σαχάρ και Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Αμφότεροι, αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με την Καϊσάρ, γι’ αυτό και δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Παραλίμνι. Για την ώρα, παραμένει άγνωστο το χρονικό διάστημα της απουσίας τους. Ο Χρίστος Γουίλερ που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τους βυσσινί, δεν προλαβαίνει το αυριανό ματς. Ταλαιπωρείται από θλάση, οπότε αναμένεται πως θα είναι εκτός επιλογών και από τον αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα.

Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε πως λόγω του σημερινού ματς Απόλλων-Λεχ Πόζναν στο ΓΣΠ, δεν θα πραγματοποιηθούν δημοσιογραφικές διασκέψεις για την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Ζρίνσκι. Επίσης οι προπονήσεις των δύο ομάδων θα είναι κλειστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ