aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μερκής και Ιωάννου βρίσκουν... στηρίγματα

ΑΠΟΕΛ: Μερκής και Ιωάννου βρίσκουν… στηρίγματα

Μερκής και Ιωάννου είναι αλήθεια πως «ξέχασαν» τι πάει να πει ξεκούραση τον τελευταίο καιρό, τόσο στους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και στο πρωτάθλημα, ενώ ήρθε τώρα καπάκι και ο αγώνας της Εθνικής με το Καζακστάν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Ξέρουμε ότι παρακολουθείται, ξέρουμε και τον στόχο του Νικόλα»

Ο τραυματισμός αρχικά του Σάβιτς και στη συνέχεια του Πραξιτέλη Βούρου, «υποχρέωσαν» τους δύο Κύπριους διεθνείς να τραβήξουν μόνοι τους το κουπί στο κέντρο της άμυνας και άλλο τόσο αλήθεια είναι πως τα πήγαν πολύ καλά (με μοναδική εξαίρεση τον αγώνα με την Ντουντελάνζ). Πλέον το κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών γεμίζει, αφού τόσο ο Βουγιαντίν Σάβιτς, αλλά και ο Πραξιτέλης Βούρος είναι έτοιμοι από κάθε άποψη για να πάρουν θέση στην ενδεκάδα, εφόσον έτσι κρίνει και αποφασίσει ο Γερμανός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Σφίγγουν τα «ζωνάρια»

Δύο βασικά γρανάζια της ομάδας, αφού είναι γνωστό το πόσο «ευαίσθητη» (και από τραυματισμούς και τιμωρίες) είναι η συγκεκριμένη θέση και πλέον ο Ντολ θα έχει επιλογές, τόσο για τον αγώνα με τη Δόξα στο πρωτάθλημα, αλλά και με την Καραμπάχ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ