aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μένει μέχρι νεωτέρας ο Σκουφέτ

ΑΠΟΕΛ: Μένει μέχρι νεωτέρας ο Σκουφέτ

Με την επιστροφή του Βιντ Μπέλετς και την προσθήκη του Ανδρέα Χριστοδούλου, αβίαστα το μυαλό κάθε ΑΠΟΕΛίστα οδηγείται στην απομάκρυνση του Σιμόνε Σκουφέτ. Πέραν από το γεγονός πως δεν έδωσε τις προσδοκώμενες λύσεις στη λήξασα σεζόν, δύο υψηλόμισθοι ξένοι τερματοφύλακες στο ρόστερ, φαντάζουν πολυτέλεια με βάση τα σημερινά οικονομικά στους τριταθλητές.

Στο παρόν στάδιο, η διοίκηση Πρόδρομου παραπέμπει στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από δύο εβδομάδες αναφορικά με το μέλλον του Ιταλού. Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως συνεχίζει μέχρι νεωτέρας. Και τι εννοούμε με αυτό; Εάν δεν έλθει πρόταση που θα καλύπτει τις αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις του 26χρονου, κυρίως από σύλλογο της χώρας του, θα βρίσκεται σίγουρα στις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή μέχρι τους αγώνες στο Κόνφερενς Λιγκ.

Με βάση το συγκεκριμένο σκεπτικό, σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ φτάσει μέχρι τον προθάλαμο των ομίλων της διοργάνωσης, δηλαδή στα πλέι οφ, ο Σκουφέτ θα είναι τερματοφύλακας των πρωτευουσιάνων έως τις 25 Αυγούστου.

Οι συμβατικές δεσμεύσεις του Ιταλού με την ομάδα της Λευκωσίας εκπνέουν σε ένα χρόνο και πιο συγκεκριμένα τον Μάιο του 2023. Στον ΑΠΟΕΛ, δεν θα σταθούν εμπόδιο σε μετακίνηση του Σκουφέτ σε άλλη ομάδα, νοουμένου πως θα υπάρχουν τη στιγμή που προκύψει κάτι τέτοιο, οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Γιατί, τα πάντα στον χώρο του ποδοσφαίρου μπορούν να διαφοροποιηθούν από τη μία μέρα στην άλλη.

Προς το παρόν, ενώ τα ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λέτσε, ο Σκουφέτ βρίσκεται στην αποστολή των γαλαζοκιτρίνων, που ταξίδεψε για τη Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ