aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Μέλι» για τον Κρίστιανσεν και ραντεβού στους «8»!

ΑΠΟΕΛ: «Μέλι» για τον Κρίστιανσεν και ραντεβού στους «8»!

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεξιώθηκε προχθές βράδυ τους δημοσιογράφους σε εστιατόριο των Βρυξελλών. Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του θέσαμε, ακόμη και για την ενδεκάδα που θα επέλεγε ο ίδιος για τη σημερινή αναμέτρηση!

Μετά από ερωτήσεις για το πώς θα παρατάξει την ομάδα ο Κρίστιανσεν, ο Πρόδρομος Πετρίδης επιβεβαίωσε ότι ο Δανός τεχνικός δεν φανερώνει καθόλου τα πλάνα του, ενώ ξαφνιάζει με τις επιλογές του και τους ίδιους. Μεταξύ άλλων, ο κ. Πετρίδης ενημέρωσε πως οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών βρίσκονται στα αρχικά στάδια, ενώ υπάρχει θέληση από αμφότερα τα μέρη να συνεχιστεί.

Πάντως, μιλώντας για τον Δανό τεχνικό έσταζε μέλι για τον τρόπο δουλειάς του. Για τις αποδεσμεύσεις των προπονητών που προηγήθηκαν ανέφερε ότι κάποια πράγματα, που πολλές φορές δεν βγαίνουν προς τα έξω, «εμείς τα παρατηρούμε και δεν αφήνουν άλλη επιλογή στη διοίκηση». Η συζήτηση επεκτάθηκε σε πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ δεν έλειψαν και οι πλάκες, με τον κ. Πετρίδη να δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος. Τέλος, η διοίκηση έδωσε ραντεβού για τους «8»! Δήλωση, όμως που δεν ήταν στο πλαίσιο της πλάκας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ