aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μεγάλωσε ο οικονομικός «βραχνάς»

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλωσε ο οικονομικός «βραχνάς»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το πλέον σημαντικό πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Λίμπερετς είναι το οικονομικό. Η πρόκριση θα έδινε μια μεγάλη ανάσα, αφού θα έβαζε στα ταμεία του περίπου 5.500.000 ευρώ ευρώ. Τώρα, για τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν και δημιουργείται ένα πελώριο ερωτηματικό από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων πώς θα βγει η σεζόν.

Μάλιστα, σχόλια, στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρουν πως θα παρουσιαστεί μεγάλο έλλειμμα, αφού χρειάστηκε να γίνουν το καλοκαίρι πολλές κινήσεις ενίσχυσης και αντί να πέσει το μισθολόγιο παικτών, αυξήθηκε! Ο ΑΠΟΕΛ έχει να διαχειριστεί και τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από προπονητή και διατηρούν ψηλά συμβόλαια. Σάβιτς, Μιχαΐλοβιτς και Λαφράνς συνεχίζουν να αποτελούν βραχνά.

Διαβάστε επίσης: Δεύτερη πιο δαπανηρή μετεγγραφή στην ιστορία ο Τάαμαρι

Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει και η επόμενη μέρα. Ο αγώνας με τον Ερμή την Κυριακή μπορεί να φανεί χρήσιμος για τις πληγές που άφησε ο αποκλεισμός από τη Σλόβαν.

Διαβάστε επίσης: Η υπόσχεση του Πρόδρομου Πετρίδη για τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ     

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ