aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ μεγάλωσε και στο Futsal

ΑΠΟΕΛ μεγάλωσε και στο Futsal

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο UEFA Futsal Cup, με απολογισμό τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ανέβασε αισθητά την ομάδα στη γενική βαθμολογική κατάταξη της UEFA.

Tι αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου:

“Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο UEFA Futsal Cup, με απολογισμό τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ανέβασε αισθητά την ομάδα μας στη γενική βαθμολογική κατάταξη της UEFA. Ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να συμπεριληφθεί στις καλύτερες 20 ομάδες τις Ευρώπης και πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος στη φετινή χρονιά θα δώσει στην ομάδα μας αυτόματη πρόκριση στο Main Round της επόμενης περιόδου.

Ο ΑΠΟΕΛ έλαβε μέρος για τη 3η συναπτή χρονιά στο Main Round, ωστόσο η φετινή ξεπέρασε κάθε προηγούμενη, αφού για πρώτη φορά διεκδίκησε με τόσες πολλές πιθανότητες και έφτασε στο όριο της πρόκρισης στο Elite Round.

Δυστυχώς, ο ισόπαλος αγώνας της πρεμιέρας με την πρωταθλήτρια Ρουμανίας στέρησε από την ομάδα μας την πρόκριση. Ένα αποτέλεσμα που αδικεί κατάφωρα τον ΑΠΟΕΛ που επιβλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο και είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να κερδίσει όμως, πλήρωσε όλα τα λάθη του.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές αποχωρούν από την Τσεχία με μια βαλίτσα γεμάτη εμπειρίες που αναμένεται να βοηθήσουν και να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα μας.

Η αποστολή επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο και θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις και στην εκπλήρωση των στόχων της”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ