aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Μέχρι και τον Εφραίμ έπαψαν να τον ψάχνουν...

ΑΠΟΕΛ: Μέχρι και τον Εφραίμ έπαψαν να τον ψάχνουν…

Παλαιότερα μετά από ανάλογες πορείες και άσχημες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ, μεγάλη μερίδα του κόσμου των γαλαζοκίτρινων, έψαχνε τον Γιώργο Εφραίμ, ακόμη και όταν ο 31χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός ήταν καλά στην υγεία του για μεγάλο διάστημα.

Πλέον, οι ΑΠΟΕΛίστες (μία μεγάλη μερίδα κόσμου τουλάχιστον), κουράστηκε τόσο πολύ από αυτό που παρουσιάζουν οι γαλαζοκίτρινοι στο γήπεδο, που ακόμη και τον Εφραίμ έπαψαν να τον… γυρεύουν. Και δεν το έκαναν ούτε και μετά από το 1-1 με τον Απόλλωνα, ειδικά μετά από το χαμένο πέναλτί του στο ματς κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ (4-0), όπου ο Εφραίμ έπεσε κιόλας… θύμα τρολαρίσματος κιόλας.

Κόσμος άρχισε να πιστεύει πως, όντως ο Εφραίμ δεν χωράει ούτε στον φετινό τόσο τραγικό ΑΠΟΕΛ, για να φτάσουμε στο σημείο να προτιμάται ακόμη ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αφού ο Ομέρ Ατζίλι ήταν εκτός αποστολής με τους κυανόλευκους της Λεμεσού.

Κατά τις τελευταίες σεζόν, πολύς κόσμος περίμενε τον Εφραίμ να «αφαιρεθεί» από το ιατρικό δελτίο και να τον δει στο γήπεδο ελπίζοντας πως με την παρουσία του θα βοηθούσε και σε κάποιες περιπτώσεις φρόντισε να υπενθυμίσει ότι δεν είναι ξοφλημένος από τα 31 του. Παλαιότερα γινόταν αυτό και με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Πλέον όχι…

Το γεγονός πως ο Λούκας Χατζηλούκας ούτε για ζέσταμα δεν σήκωσε τον Εφραίμ, είσαι να είναι θέμα επιλογής. Ίσως όμως να λέει και πολλά, οπόταν θα διαφανεί αν ο επόμενος προπονητής εμπιστευτεί τον Κύπριο μεσοεπιθετικό ή εάν θα μείνει και φέτος στα αζήτητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ