aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με υπηρεσιακό τον Χατζηλούκα κόντρα στη Σεβίλλη, ψάχνει προπονητή

ΑΠΟΕΛ: Με υπηρεσιακό τον Χατζηλούκα κόντρα στη Σεβίλλη, ψάχνει προπονητή

Απόφαση ελήφθη. Ο Τόμας Ντολ μετρά ώρες στον «Αρχάγγελο» και τη Δευτέρα (9/12) θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του Γερμανού προπονητή με τον ΑΠΟΕΛ. Οι συναντήσεις της Κυριακής (8/12) ανάμεσα σε Πρόδρομο Πετρίδη και Τόμας Ντολ και η συνεδρία της διοίκησης των «γαλαζοκίτρινων» που ακολούθησε έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στο «στρατόπεδο» των γαλαζοκιτρίνων.

Η απόφαση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για απόλυση του Τόμας Ντολ είναι ειλημμένη παρά το ότι θα είναι και δαπανηρή, καθότι ο Γερμανός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2021. Τη Δευτέρα (9/12) η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα ενημερώσει τον Τόμας Ντολ για την απόφασή της, αφού οι εξηγήσεις του Γερμανού για τις μέτριες έως κακές εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν έπεισαν ότι μπορεί να αλλάξει το κλίμα στον «Αρχάγγελο».

Στο ψάξιμο για αντικαταστάτη

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ από το βράδυ της Κυριακής (9/12) άρχισε την προεργασία για την πρόσληψη του τρίτου προπονητή στη σεζόν, αφού υπενθυμίζουμε ότι απολύθηκε και ο Πάολο Τραμετσάνι. Φαίνεται πως αυτή τη φορά η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα στραφεί σε γνώριμη λύση προπονητή και όχι σε κάποιον που θα έρθει για πρώτη φορά στο νησί, όπως ήταν οι Τραμετσάνι και Ντολ. Ελεύθεροι είναι οι Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Τόμας Κρίστιανσεν και Μαρίνος Ουζουνίδης και μοιραία η ονοματολογία αρχίζει από αυτούς. Διαφορετικές περιπτώσεις, ιδιαίτερες, κάποιες ίσως και αδύνατες, αφού ως γνωστόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που προφανώς αποτελεί πόθο αρκετών οπαδών του ΑΠΟΕΛ λαμβάνει χρήματα από την Αλ Νασρ μέχρι και το Καλοκαίρι του 2020 όσο παραμένει άνεργος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Τελειώνει» ο Ντολ, με το χέρι στην «σκανδάλη» η διοίκηση

Υπηρεσιακός και Χατζηλούκας

Με την απόλυση του Τόμας Ντολ είναι δεδομένο ότι θα προσληφθεί στο προπονητικό επιτελείο ο Λούκας Χατζηλούκας. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο ΑΠΟΕΛ να πάει με υπηρεσιακό προπονητή τον πρώην τεχνικό της Δόξας στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σεβίλλη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αν και δεν αναμένεται να μακρηγορήσει η πρόσληψη του αντικαταστάτη του Τόμας Ντολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ