aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Mε τριάδα στην άμυνα και Μακέντα - Κβιλιτάια στην επίθεση η ενδεκάδα στην Πάφο

ΑΠΟΕΛ: Mε τριάδα στην άμυνα και Μακέντα – Κβιλιτάια στην επίθεση η ενδεκάδα στην Πάφο

Άλλαξε σχήμα και πρόσωπα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, ενόψει της αναμέτρησης με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Σέρβος τεχνικός παρέταξε τους γαλαζοκίτρινους σε σχηματισμό 3-5-2. Οι Καρώ, Τσεπάκ και Μακέντα πήραν φανέλα βασικού, αντί των Σούσιτς (τραυματίας), Εφραίμ και Μπεν.

Ο Μπέλετς θα είναι στην εστία, με τους Καρώ, Κρέσπο και Ντβάλι να συνθέτουν την τριάδα στην άμυνα. Οι Τσεπάκ (δεξιά) και Φεράρι (αριστερά) θα καλύψουν τις δύο πλευρές, με τους Κοσταντίνοφ, Σαρφό και Ντάλσιο τριάδα στη μεσαία γραμμή. Φεντερίκο Μακέντα και Γκιόργκι Κβιλιτάια θα αποτελέσουν το δίδυμο του ΑΠΟΕΛ στην επίθεση.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαρκίνιος, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Έτσι, ο Βραζιλιάνος πρόσθεσε το όνομά του στο απουσιολόγιο δίπλα σε αυτά των Βιγιαφάνιες, Γουίλερ, Δώνη και Σούσιτς, οι οποίοι χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καρώ, Κρέσπο, Ντβάλι, Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Φεράρι, Ντάλσιο, Κβιλιτάια, Μακέντα.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Σατσιάς, Ηλία, Τζάλμα, Μπεν, Εντονγκαλά, Γιαννακού.

Fvdahrfxgaevv3r

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ