aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με τους «κανόνες» του Βλάνταν

ΑΠΟΕΛ: Με τους «κανόνες» του Βλάνταν

Μελέτησε τον αντίπαλο με τη βοήθεια των συνεργατών του, αξιολόγησε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και κατέληξε, εν πολλοίς, στο αγωνιστικό πλάνο που θα επενδύσει για την όγδοη συναπτή νίκη στο πρωτάθλημα και ένατη από τη μέρα που βρέθηκε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δεν παρασύρεται ούτε από τη δυναμική που ανέπτυξε η ομάδα του, ούτε από την πορεία της Ανόρθωσης.

Γνωρίζει και το λέει δημοσίως, εξάλλου, πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ότι δεν πέτυχαν τίποτα και πως απαιτείται συνεχής δουλειά και πρωτίστως ταπεινότητα. Προετοίμασε τους παίκτες για γερή μάχη αύριο βράδυ στο ΓΣΠ, προσδοκώντας ότι θα ανιχνεύουν το μονοπάτι που οδηγεί στη νίκη και αυτομάτως, στην επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το αποψινό 2-1 της ΑΕΚ εις βάρος της Ομόνοιας.

Σε άλλο ένα παιχνίδι, ο Σέρβος προπονητής θα στερηθεί τις υπηρεσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών. Εκτός θα είναι οι Τάσος Δώνης και Φράνκο Φεράρι, αφού δεν ξεπέρασαν τέλει τον μυϊκό τραυματισμό τους. Επίσης, ο βασικός και αναντικατάστατος Χοσέ Κρέσπο μένει εκτός, με τον Ανδρέα Καρώ να φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του. Οι Μπέλετς, Ντβάλι, Σούσιτς, Γουίλερ, Κονσταντίνοφ, Σαρφό, Βιγιαφάνιες, Μαρκίνιος, Εντονγκαλά ή Εφραίμ, Κβιλιτάια αναμένεται ότι θα συμπληρώσουν το παζλ της 11άδας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ