aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με το βλέμμα στον πρώτο σκόρερ του

ΑΠΟΕΛ: Με το βλέμμα στον πρώτο σκόρερ του

Με τόσες απουσίες που χτυπούν τον ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα σεζόν, κάθε επιστροφή είναι σημαντική και ειδικά στο πιο κρίσιμο σημείο της μάχης του τίτλου. Γι’ αυτό και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ελπίζει πως ο Μαρκίνιος θα ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και θα τεθεί στη διάθεσή του, για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος κάθε ματς είναι κομβικό και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό. Με την ομάδα του να είναι εφτά αγωνιστικές δίχως νίκη και να σκοράρει με δυσκολία, είναι φυσικό για τον Σέρβο άλλωστε να θέλει έτοιμο τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του. Ασχέτως ότι τα εφτά γκολ που πέτυχε δεν τον κατατάσσουν στα μεγάλα πιστόλια της σεζόν, ένας εξτρέμ που σκοράρει μπορεί να δώσει λύσεις στο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, καλές είναι οι πιθανότητες να είναι έτοιμος ο Γιώργος Εφραίμ, ενώ πέραν των (απόντων έως το τέλος της σεζόν) Σούσιτς, Δώνη, Γουίλερ και Θεοδώρου, καθώς και του Βιγιαφάνιες που επίσης δύσκολα θα προλάβει άλλο ματς, δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Καρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ