aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με το βαρόμετρο για το θαύμα

ΑΠΟΕΛ: Με το βαρόμετρο για το θαύμα

Στον ΑΠΟΕΛ μετρούν αντίστροφα για τον αυριανό επαναληπτικό με την Τζουργκάρντεν, αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με την απογευματινή προπόνηση στο ΓΣΠ. Τα δεδομένα είναι εις βάρος των γαλαζοκιτρίνων, λόγω της ήττας με 0-3 στη Σουηδία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν. Αντίθετα, κορυφώνεται η εκστρατεία για στήριξη από τους οπαδούς τους, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν έντονη την παρουσία τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό απευθύνθηκε χθες στους φίλους του ΑΠΟΕΛ στέλνοντας μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας. «Την Τρίτη χρειάζεται να δείξουμε από τι είναι φτιαγμένος ο ΑΠΟΕΛ. Εμείς οι παίκτες εντός γηπέδου και όλοι εσείς από τις κερκίδες. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι ένας και συγκεντρωμένος στον στόχο. Σας χρειαζόμαστε εκεί. Δείξτε τους τη δύναμή μας, Μόνο ΑΠΟΕΛ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση στον λογαριασμό της ομάδας.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Σουηδία κι η απουσία του ήταν εμφανής. Αύριο θα είναι ενδεκαδάτος και θεωρείται ένας από τους παίκτες που μπορεί να αποδειχθούν βαρόμετρο στην προσπάθεια για την ανατροπή. Περνώντας η μπάλα από τα πόδια του μπορούν να δημιουργηθούν ρήγματα στην άμυνα των Σουηδών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ