aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με το… πιστόλι στον κρόταφο

ΑΠΟΕΛ: Με το… πιστόλι στον κρόταφο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εάν τα παιχνίδια που προηγήθηκαν χαρακτηρίζονταν σημαντικά, τότε, με βάση τα υφιστάμενα βαθμολογικά δεδομένα, το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα είναι καθοριστικό. Δύο στροφές πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, προφανώς και δεν εξαρτάται από τον ΑΠΟΕΛ η κατάληψη της 6ης θέσης.

Ωστόσο, σε περίπτωση που φτάσει στο ζητούμενο, όχι μόνο θα εκτροχιάσει την αντίπαλο από τον εν λόγω στόχο, αλλά θα είναι σε θέση να επωφεληθεί των απωλειών που θα προκύψουν από τα άλλα ματς, κυρίως αυτού της Τρίτης μεταξύ της Δόξας και της Πάφος FC.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποστολή χωρίς τέσσερις

Όσο απρόβλεπτος είναι αγωνιστικά ο ΑΠΟΕΛ, άλλο τόσο απρόβλεπτες είναι οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την 6η θέση. Οπότε, λαμβάνοντας υπόψη τις λεπτές βαθμολογικές ισορροπίες, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στη συνέχεια.

Όλα τα σενάρια, εν ολίγοις, είναι πιθανά. Από την είσοδο του ΑΠΟΕΛ στην πρώτη 6άδα μέχρι και την κατρακύλα στη ζώνη του υποβιβασμού. Εθνικός, Παραλίμνι και Ερμή, εξάλλου, έδειξαν τις προθέσεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ