aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με το… πιστόλι στον κρόταφο

ΑΠΟΕΛ: Με το… πιστόλι στον κρόταφο

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να πατήσει άμεσα φρένο στον κατήφορο. Ανεξαρτήτως απουσιών, σχηματισμού και ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να αγωνισθούν στο αυριανό ματς, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς θα προκαλέσει… τριγμούς στο οικοδόμημα της ομάδας.

Απέναντι στον ουραγό Εθνικό Άχνας, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να επιβάλουν με το καλημέρα τους δικούς τους κανόνες, να βρουν τον τρόπο ώστε να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη σε έξι αγώνες. Με τη διαφορά από την κορυφή να έχει ανοίξει επικίνδυνα και τους αριθμούς σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες να δεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή επιβάλλεται να… γυρίσει δυναμικά τον τροχό, να αρχίσει να γεμίζει με βαθμούς το σακούλι, κερδίζοντας θέσεις στη βαθμολογία.

Ο ΑΠΟΕΛ, γενικώς, καλείται να πράξει πάρα πολλά τόσο στο ματς της 6ης αγωνιστικής όσο και σε αυτά που ακολουθούν, αρχίζοντας να πείθει πως μπορεί να υλοποιήσει τους αρχικούς στόχους. Παρά τα σημάδια βελτίωσης που έδειξε με την αλλαγή στον προπονητή, δεν κατάφερε να «τρέξει» ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων και μοιραία βρέθηκε νωρίς-νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Ο βαθμός αντίδρασης λοιπόν, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως το αυριανό στο ΓΣΠ, αυτομάτως θα καταδείξει πολλά όσον αφορά στη συνέχεια. Άλλο θα είναι αν φτάσει στους 6 βαθμούς και άλλο αν παραμείνει στους 3, πέφτοντας στην τελευταία θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ