aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Με το νι και με το σίγμα»

ΑΠΟΕΛ: «Με το νι και με το σίγμα»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, τα είπε  χαρτί και καλαμάρι στους αρχηγούς της ομάδας. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ενημέρωσε χθες επισταμένως τους Γιώργο Εφραίμ, Στάθη Αλωνεύτη, Τόμας ντε Βινσέντι και Νικόλα Ιωάννου για την απώλεια εσόδων που αντιμετωπίζει η ομάδα από την έναρξη της πανδημίας και για τις προβλεπόμενες οικονομικές απώλειες που θα προκύψουν τους επόμενους μήνες.

Παρουσιάστηκε στους αρχηγούς η επιστολή που έλαβε η διοίκηση από τον τηλεοπτικό παροχέα και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, λέει ακριβώς το αντίθετο αυτού που ανέφερε δημόσια στο ΡΙΚ ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ. Η ομάδα είναι ήδη μείον στην καταβολή των δόσεων του Μάρτη και του Απρίλη.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, δεν έμεινε ώς εδώ. Αναφέρθηκε στην ενημέρωση που έτυχε περί μη καταβολής των δόσεων από την κύρια χορηγό εταιρεία στην αγωνιστική φανέλα και τις απώλειες εσόδων που προέκυψαν από τη μη διεξαγωγή των αγώνων σε εισιτήρια και πωλήσεις προϊόντων. Επίσης, μεταφέρθηκαν στους ποδοσφαιριστές όλα τα δεδομένα τόσο σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος όσο και στην περίπτωση πλήρους διακοπής του. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ευχαρίστησε (και) δημοσίως τους Εφραίμ, Αλωνεύτη, Ντε Βινσέντι, Ιωάννου για τη συζήτηση που υπήρξε, η οποία, σημειώνεται, έγινε σε κλίμα πλήρους κατανόησης.

Όπως γράψαμε και στη χθεσινή έκδοση, ο Πετρίδης δεν ανακοίνωσε στους αρχηγούς του ΑΠΟΕΛ το μέχρι πού θα φτάνει το «ψαλίδι» στους μισθούς. Αυτό θα γίνει, όταν ενημερωθεί για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης ώστε να θέσει σε εφαρμογή το κατάλληλο πλάνο διαχείρισης της κατάστασης για τους επόμενους μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ