aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με το μυαλό στην Πάφο, πότε επιστρέφουν οι διεθνείς

ΑΠΟΕΛ: Με το μυαλό στην Πάφο, πότε επιστρέφουν οι διεθνείς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά το τριήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις, αρχίζοντας να μπαίνουν πλέον σε πιο έντονους ρυθμούς εκγύμνασης καθώς πλησιάζει η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Παρακολούθηση και αξιολόγηση μετεγγραφικών στόχων

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται το Σάββατο την Πάφος FC και ασφαλώς, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς, θα χαρακτηριστεί ως αποτυχία. Με αυτό, δεν σημαίνει πως οι γαλαζοκίτρινοι υποτιμούν στην επικείμενη αντίπαλο. Παρά το γεγονός πως δεν έβγαλε έως τώρα το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, διαθέτει στο ρόστερ πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Γιάκολις τείνει να «σκουριάσει»

Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σερβίας και επιστρέφει. Αύριο, οι Γιώργος Εφραίμ, Νικόλας Ιωάννου και Γιώργος Μερκής θα δώσουν τον τελευταία αγώνα για την προκριματική φάση του Euro2020 καθώς η Κύπρος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Βέλγιο (21:45). Η Ιορδανία του Μούσα Αλ Τάαμαρι, επίσης αύριο θα τα πει με την Κινεζική Ταϊπέι (18:00) και η Σλοβενία των Ρομάν Μπέζιακ, Βιντ Μπέλετς θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Πολωνία (21:45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ