aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Με το… μαχαίρι στα δόντια τους!

AΠΟΕΛ: Με το… μαχαίρι στα δόντια τους!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εάν θέλει να οδηγηθεί υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις (βαθμολογικές, αγωνιστικές, ψυχολογικές) στη μεγάλη μάχη με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο ΓΣΠ (7/5), επιβάλλεται στο σημερινό εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ να παρουσιαστεί με το μαχαίρι στα δόντια, φτάνοντας στη νίκη.

Η επιτυχία αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ώστε να επωφεληθεί (και) του αποτελέσματος στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Απόλλων, θέτοντας σε πιο στέρεες βάσεις την προσπάθεια κατάκτησης του πέμπτου σερί τίτλου. Από τη στιγμή που μπήκαμε στην τελική ευθεία του μαραθωνίου, το κάθε τρίποντο που θα πιστώνεται στο ταμείο θα έχει πολλαπλή σημασία. Πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε για την πρωτοπόρο ομάδα!

Για να αυξήσει ο ΑΠΟΕΛ τις πιθανότητες υλοποίησης του στόχου στην «καυτή» μονομαχία με την ΑΕΛ, επιβάλλεται η εμφάνιση να μην έχει καμία απολύτως σχέση με τις πρόσφατες. Μιλάμε για μια απόδοση του συνόλου από μέτρια έως κακή. Γιατί, βλέπετε, σε μια τέτοια περίπτωση θα τρέχει ο Θρύλος και δεν θα φτάνει. Η αντίπαλος που θα αγωνισθεί στο «σπίτι» της, δίνει μεγάλη μάχη για να τσεκάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε η ομάδα του Κρίστιανσεν καλείται να λύσει όσους και όποιους γρίφους αναδυθούν, φτάνοντας στον στόχο της μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (ήττα με τον Απόλλωνα 0-1, ισοπαλία με την Ανόρθωση 1-1).

Με δεδομένες τις απουσίες στην άμυνα των Ζίφκο Μιλάνοφ (κάρτες), Ρομπέρτο Λάγο και Νικόλα Ιωάννου (τραυματίας), στα άκρα της οπισθοφυλακής θα είναι οι Κώστας Αρτυματάς (δεξιά), Νεκτάριος Αλεξάνδρου (αριστερά) και στόπερ οι Σεντρίκ Γιαμπερέ, Ινιάκι Αστίθ. Στην καρδιά του κέντρου θα πάρουν θέση μάχης οι Νούνο Μοράις και Ρότζερ Κάνιας, στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής αναμένεται ότι θα δούμε τους Λορένζο Εμπεσίλιο και Στάθη Αλωνεύτη, ενώ λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Πιέρο Σωτηρίου κατά πάσαν πιθανότητα θα κινείται ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε χθες ότι τα μαθητικά εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι έχουν εξαντληθεί. Υπάρχουν κανονικά εισιτήρια για τα δυτική εξέδρα στην επιχορηγημένη τιμή των €10. Υπενθυμίζουμε ότι η προπώληση συνεχίζεται μέχρι σήμερα στις 14:00 από το Διαδίκτυο. Δεν θα λειτουργήσει ταμείο στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ