aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη

ΑΠΟΕΛ: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, παρά την οικονομική στενότητα, καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μετουσιώσει σε πράξεις τα μετεγγραφικά «θέλω» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Και με βάση τις εξελίξεις, βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Ο Σέρβος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, εννοείται πως δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές που υπέδειξε και κινείται μεθοδικά ώστε να ξεπεραστούν εμπόδια. Τους ξέρει και τον ξέρουν, θεωρώντας ότι νέα συνεργασία θα λειτουργεί προς όφελός τους και κατ’ επέκταση του ΑΠΟΕΛ. 

Ο Αντόνιο Τομανέ, λοιπόν, πείστηκε πως μπορεί να ανεβάσει εκ νέου τις ποδοσφαιρικές μετοχές μετακομίζοντας στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Ο Πορτογάλος επιθετικός, όπως διαρρέει, χαρίζει μέρος των δεδουλευμένων του, παίρνει… χαρτί ελευθερίας από τη Σαμσουσπόρ και σύντομα, μπαίνει στην εξίσωση του γαλαζοκίτρινου συνόλου.

Την ίδια ώρα, το «ψηστήρι» του Σέρβου κόουτς με τον συμπαίκτη του Τομανέ στις σεζόν 2018-19 και 2019-20 στον Ερυθρό Αστέρα, Μοχάμεντ Μπεν, βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο 33χρονος πολυθεσίτης επιθετικός, φαίνεται ότι έχει πειστεί για να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μιλόγεβιτς. Ο ευέλικτος αριστεροπόδαρος παίκτης, λέει πως κλείνει ο πολυετής κύκλος στην ομάδα του Βελιγραδίου, με τον μάνατζέρ του να κινεί τα νήματα ώστε να απεμπλακεί από τις συμβατικές δεσμεύσεις που εκπνέουν τον προσεχή Ιούνιο.

Η είδηση πως ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει και την επιλογή του Πέτρου Μάνταλου, δεν ήλθε από το πουθενά. Με τον διεθνή και έμπειρο μέσο της ΑΕΚ Αθηνών, ο Μιλόγεβιτς συνεργάστηκε στους κιτρινόμαυρους και προσπαθεί να πείσει τον Ελλαδίτη άσο να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Ο Μάνταλος δεν είναι την τρέχουσα σεζόν στις βασικές επιλογές του προπονητή της ΑΕΚ και αναζητείται η «χρυσή» τομή ώστε να μετακομίσει στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού. Αυτό θα γίνει κατορθωτό εάν η διοίκηση Μελισσανίδη καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των μηνιαίων αποδοχών του (80.000 ευρώ).

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ