aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με την πλάτη στον τοίχο, όμως καθορίζει τη μοίρα του

ΑΠΟΕΛ: Με την πλάτη στον τοίχο, όμως καθορίζει τη μοίρα του

Μία από τις καλύτερες και συνάμα πιο αποτελεσματικές του φετινές εμφανίσεις θα χρειασθεί ο ΑΠΟΕΛ στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα για να… δει πιο έντονα το τρόπαιο του πρωταθλητή να σχηματίζεται στον ορίζοντα. Απέναντί του θα βρει μαχητικό αντίπαλο που θέλει να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και ως εκ τούτου, απαιτείται εξυπνάδα και καθαρό μυαλό για να λύσει τους γρίφους που θα αναδυθούν στο 90λεπτο.

Εξυπακούεται πως, όποιοι και αν είναι οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να μπουν στη μάχη, καλούνται να έχουν πνεύμα νικητή και αποφασιστικότητα. Γνωρίζουν πολύ καλά πως θα είναι κάτι πολύ παραπάνω από επικράτηση γοήτρου. Η νίκη θα αποτελέσει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται προς τον τίτλο, στόχος που σημαίνει πάρα πολλά στον ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για κρισιμότατη ζαριά! Το αντιλαμβάνονται άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», κάτι που αποτυπώθηκε στις προπονήσεις. Ξέχωρα από τα καθιερωμένα τετ α τετ που είχε ο Σέρβος προπονητής με τους παίκτες, οι τελευταίοι φανέρωσαν με τις κινήσεις και τη διάθεσή τους το πόσο πολύ θέλουν να φτάσουν στην επικράτηση επί του Απόλλωνα. Το πάθος ξεχείλιζε, όπως και η θέληση για να απογειώσουν τους φίλους της ομάδας που θα δώσουν «παρών» στο στάδιο της Λεμεσού. Ενδεικτικές ήταν άλλωστε, οι προχθεσινές τοποθετήσεις του Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

Για την επίτευξη του στόχου απαιτείται ηρεμία και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, στοιχεία τα οποία επισημαίνει στους παίκτες ο Μιλόγεβιτς, αλλά και μεγάλη προσοχή. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να παρασυρθούν οι ποδοσφαιριστές του. Σε ένα από τα σπουδαιότερα ματς της τρέχουσας σεζόν, ο Σέρβος κόουτς έχει τις επιλογές επιλέξει την ενδεκάδα και το τιμ των αναπληρωματικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ