aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με τη Δευτέρα «σύμμαχο»

ΑΠΟΕΛ: Με τη Δευτέρα «σύμμαχο»

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τον ΑΠΟΕΛ στην έδρα της ΑΕΚ, σε παιχνίδι μεγάλης σημασίας. Όπως είναι φυσικό, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να έχει στη διάθεσή του όλα τα μεγάλα ατού του ή, τουλάχιστον, να περιοριστούν οι απουσίες στον ελάχιστο βαθμό.

Γι’ αυτό και ελπίζει πως το ότι ορίστηκε Δευτέρα (3 Απριλίου) το ντέρμπι στη Λάρνακα, θα αποτελέσει «σύμμαχο» για την επιστροφή τουλάχιστον των Μπεν και Τάσου Δώνη. Από σήμερα μεσολαβεί ακριβώς ένα δεκαήμερο, μέσω του οποίου οι δύο ποδοσφαιριστές θα επιδιώξουν να αποθεραπευτούν και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι αγωνιστικά. Σύμφωνα με τον Νεκτάριο Πετεβίνου, σύμφωνα με το πλάνο της ιατρικής ομάδας, οι δύο ποδοσφαιριστές από Δευτέρας θα ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αφενός η εμπειρία και η ικανότητα του επιθετικού από τις Νήσους Κομόρες κυρίως στη δημιουργία και αφετέρου η ταχύτητα και η ποιότητα του Ελλαδίτη, μπορούν να αποδειχτούν χρήσιμα στοιχεία στην προσπάθεια για το σπουδαίο «διπλό».

Από εκεί και πέρα, λιγότερο αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κατάσταση των Γκεόργκι Κοσταντίνοφ και Δημήτρη Θεοδώρου, οι οποίοι δεν έχουν πολλές ελπίδες να ξεπεράσουν πλήρως το πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί έως το παιχνίδι με τους Λαρνακείς. «Για τον Κοσταντίνοφ… ούτε ναι ούτε όχι. Κάνει ένα πρόγραμμα, θα αξιολογηθεί τη Δευτέρα και μετά θα φανεί. Είναι δύσκολο να τον δούμε με την ΑΕΚ όμως καλύτερα να μιλήσουμε από τη Δευτέρα», ήταν η τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ