aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάει πουθενά

ΑΠΟΕΛ: Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάει πουθενά

Αυτό που ενόχλησε τον ΑΠΟΕΛίστα, δεν έχει να κάνει απλά και μόνο με το γεγονός ότι είδε την ομάδα του να δέχεται την πρώτη ήττα στην 3η στροφή. Ο προβληματισμός του δεν εστιάζεται απλά και μόνο στο γεγονός πως μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα, το ταμείο λέει με το «καλημέρα» πέντε χαμένοι βαθμοί, ένα μόλις μήνα -μάλιστα- μετά την αποτυχία στο Κόνφερενς Λιγκ.

Έφυγε τσαντισμένος από το ΓΣΠ, γιατί είδε κυρίως το σύνολο να μην είναι δημιουργικό απέναντι στον Άρη, να υποπίπτει σε σωρεία λαθών και να μην βγάζει την απαιτούμενη αντίδραση. Λες και είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα ή σιδηρόδρομο παικτών στο ιατρικό δελτίο. Ένα σύνολο ασύνδετο, αργό, προβλέψιμο και άνευρο.

Έφυγε τσαντισμένος από το στάδιο της πρωτεύουσας, επίσης, γιατί είδε τον Καζού στο πρώτο 45λεπτο να φεύγει από την άμυνα και να πατά ανενόχλητος στην περιοχή του Βιντ Μπέλετς σε τρεις (παρακαλώ) φάσεις, να σκοράρει μία φορά και να γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος στις άλλες δύο. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται σε ματς άκρως απαιτητικό, τότε εκτός από την έλλειψη συγκέντρωσης, προκύπτει και θέμα πειθαρχίας.

Εάν κάποιος αναζητήσει ελαφρυντικά, τώρα, θα σταθεί σε ένα βασικό σημείο: «Όταν ο αντίπαλος σε σταματά συνέχεια με φάουλ, σίγουρα δεν θα κάνεις ευκαιρία», είπε ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ, συμπληρώνοντας στα λεγόμενά του ο Νεκτάριος Πετεβίνος: «Το παιχνίδι τελείωσε με 30 φάουλ κερδισμένα για τον ΑΠΟΕΛ και 9 για τον Άρη. Όταν ο διαιτητής σταματά το παιχνίδι δεν μπορείς να πιάσεις τον αντίπαλο στο τρανζίσιον και να βάλεις γκολ».

Ανεξαρτήτως από το πόσες φορές έβαλε το σφυρί στο στόμα ο Ανδρέας Αργυρού και την ορθότητα των υποδείξεών του, η ουσία είναι μία: Ο ΑΠΟΕΛ, μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών, αδυνατώντας για άλλη μία φορά να πετύχει δεύτερη σερί νίκη. Σκωτσέζικο ντους. Ψυχρολουσία. Και εννοείται πως έτσι, δεν πάει πουθενά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ