aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με τα μούτρα στον Καρλάο

ΑΠΟΕΛ: Με τα μούτρα στον Καρλάο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Παρόλο που ο Καρλάο θα μπορούσε να συνεχίσει για ακόμα λίγα λεπτά στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με τη Γιανγκ Μπόις, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν θέλησε να ρισκάρει περισσότερο.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τον απέσυρε, προφανώς για να μην επιβαρύνει την κατάστασή του, γνωρίζοντας ασφαλώς πως έρχονται σημαντικά παιχνίδια και η παρουσία του Βραζιλιάνου αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Τα νεότερα που έρχονται σχετικά με την κατάστασή του είναι θετικά και εκφράζεται μάλιστα η συγκρατημένη αισιοδοξία πως στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ θα δηλώσει «παρών» στην αγωνιστική σκακιέρα του Τόμας Κρίστιανσεν. Χθες, ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος εκγύμνασης και στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμό.

Εάν τα καταφέρει θα είναι διαθέσιμος, διαφορετικά στον ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να ρισκάρουν. Όσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, άλλο τόσο είναι αυτό της επόμενης Πέμπτης στο ΓΣΠ απέναντι στη Γιανγκ Μπόις, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ