aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με τα καλά και τα κακά του, κράτησε ψηλά τη σημαία του

ΑΠΟΕΛ: Με τα καλά και τα κακά του, κράτησε ψηλά τη σημαία του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μπορεί να έριξε άγκυρα δεχόμενος δύο ήττες από τη Βασιλεία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μειώνεται η πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ. Ένα ταξίδι επτά ολόκληρων μηνών ολοκληρώθηκε προχθές στην Ελβετία, μέσω του οποίου η ομάδα της Λευκωσίας φάνηκε σε αδρές γραμμές αντάξια των προσδοκιών.

Ξεκίνησε από το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Σουτιέσκα (23/7/19), πέρασε από τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τον Άγιαξ (20/8, 28/8/19), τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (1ος όμιλος), έχοντας ως τελευταίο σταθμό τους «32». Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε 14 συνολικά παιχνίδια, δηλαδή σχεδόν μισό πρωτάθλημα.

Με τα καλά και τα κακά του, ανταπεξήλθε σε κρίσιμα ματς, επιβεβαιώνοντας την… αξιοπιστία του στις εκτός συνόρων διοργανώσεις. Στο φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό κατέγραψε 6 νίκες, ισάριθμες ήττες και 2 ισοπαλίες.  Πέτυχε 17 γκολ και δέχθηκε 16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ