aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι Αυγουστή και Πετρίδης

ΑΠΟΕΛ: Με τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι Αυγουστή και Πετρίδης

Στον Αθλητικό Κέντρο «Αρχάγγελος» δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ζωή έως την Κυριακή, αφού οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πήραν ρεπό μετά την αναβολή του ματς με την ΠΑΕΕΚ. Υπάρχει έντονη κινητικότητα, όμως, σε επίπεδο προπονητή και διοίκησης των γαλαζοκιτρίνων με στόχο την ενίσχυση.

Η αρνητική κατάληξη της απόκτησης του Κάρολ Μετς έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι για τους Σωφρόνη Αυγουστή και Πρόδρομο Πετρίδη, στην προσπάθεια αναζήτησης αμυντικού. Έστω και αν αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με τους Κερυνειώτες και την Ανόρθωση, έστω και αν κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχτεί η συνέχεια του πρωταθλήματος, ο στόχος της τάχιστης απόκτησης σέντερ μπακ δεν έχει αλλάξει.

Επομένως, η προσπάθεια έχει εντατικοποιηθεί με σκοπό να προκύψει συμφωνία με σέντερ μπακ το συντομότερο δυνατόν. Η αναβολή των ματς πρωταθλήματος άλλωστε και το ότι η επόμενη υποχρέωση (εκτός απροόπτου) είναι στις 15 Ιανουαρίου (Εθνικός), δίνει την ευκαιρία για επικέντρωση στο μετεγγραφικό.

Στο μυαλό των πρωτευουσιάνων υπάρχει πάντοτε η απόκτηση και δεξιού μπακ, πέραν του κεντρικού αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ