aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Με σοβαρότητα για την πρόκριση!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Δεν πέρασαν και πολλές ημέρες από τότε που οι γαλαζοκίτρινοι του ΑΠΟΕΛ μετά τεράστιας δυσκολίας κατάφεραν να νικήσουν την αξιόμαχη ΕΘΑ, στο παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο. Λέμε αξιόμαχη την ομάδα της Έγκωμης, που παρατάχθηκε στο παιχνίδι με δυο μόλις ξένους.

Την ερχόμενη Κυριακή, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει και πάλι τους κιτρινόμαυρους, αυτήν τη φορά στο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία (19/02 -17:00), καθώς με αυτούς κληρώθηκε κατά τη διαδικασία ανάδειξης των ζευγών για την προκριματική φάση των ημιτελικών στο κύπελλο.

Ο ΑΠΟΕΛ, είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη παράδοση στο θεσμό, όντας ο πολυνίκης σε αυτόν (και με τις περισσότερες συμμετοχές στον τελικό), με τελευταία κατάκτηση την περσινή.

Για να υπάρχουν όμως πιθανότητες, όπως οι παραπάνω αριθμοί να… μεγαλώσουν στα κιτάπια της… χρυσής βίβλου, θα πρέπει πρώτα να εξασφαλισθεί το ροζ φύλλο στο παιχνίδι της Κυριακής. Οπόταν, ο προπονητής της ομάδας, Τζίμης Κουστένης έχει… υποβάλει σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας τους παίκτες του, ούτως ώστε να αποφευχθούν τα ίδια (ή και χειρότερα) στην επερχόμενη αναμέτρηση.

Βάσει όλων αυτών, θεωρούμε αυτονόητο ότι ο εξ Ελλάδος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του, να δείξουν την πρέπουσα αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι με την ΕΘΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ