aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Με ραβασάκι στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ

AΠΟΕΛ: Με ραβασάκι στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ

Μπόλικη σκόνη σήκωσε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο επίκεντρο (ξανά) η διαιτησία, με τους γαλαζοκίτρινους να εκφράζουν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Χρυσοβαλάντη Θεουλή και τη συνεργασία του με το VAR.

Εδώ και μέρες η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ γνωστοποίησε πως ζήτησε συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή Μίρολαντ Μάζιτς και πρότεινε τη δημοσιοποίηση των διαλόγων ανάμεσα στους VARίστες και τους διαιτητές, ώστε να υπάρχει διαφάνεια.

Το επόμενο επεισόδιο των παραπόνων του ΑΠΟΕΛ θα παιχθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, η οποία είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Τρίτη. Δια στόματος Νεκτάριου Πετεβίνου οι γαλαζοκίτρινοι έθεσαν προ των ευθυνών τους τόσο τον Μίρολαντ Μάζιτς, όσο και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Κούμα. Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Γενική Συνέλευση με ραβασάκι, καθώς θα επαναλάβει τις θέσεις του με κύριο σύνθημα το «όλα στη φόρα» αναμένοντας την αντίδραση των υπόλοιπων ομάδων στο αίτημα για δημοσιοποίηση των διαλόγων του VAR, όπως συμβαίνει σε αρκετές χώρες του εξωτερικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ