aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με πρωταγωνιστή τον Εφραίμ στα... πράσινα

ΑΠΟΕΛ: Με πρωταγωνιστή τον Εφραίμ στα… πράσινα

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Εφραίμ στα… πράσινα και μάλιστα σε ρόλο πρωταγωνιστή είχαμε την τελευταία φορά που η Ομόνοια, ως τυπικά γηπεδούχος κατάφερε να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ. Στις 6 Απριλίου του 2013, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ τότε, οι πράσινοι επικράτησαν με 3-0 με τον Κύπριο διεθνή να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ (το άλλο είχε σκοράρει ο Λεάντρο).

Έκτοτε τόσο σε αγώνες πρωταθλήματος όσο και κυπέλλου, οι γαλαζοκίτρινοι ήταν αυτοί που ως φιλοξενούμενοι είχαν τη μερίδα του λέοντος στα Λευκωσιάτικα ντέρμπι. Συγκεκριμένα σε σύνολο 14 παιχνιδιών, ο ΑΠΟΕΛ έφυγε από το γήπεδο ως νικητής εφτά φορές, ενώ οι δύο ομάδες μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες. Χαρακτηριστικό μάλιστα της ανωτερότητας του, τα 22 συνολικά γκολ που πέτυχε, έναντι μόλις εννέα παθητικό.

Στο επικείμενο ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου λοιπόν, είναι ξεκάθαρο ότι οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη, θα παραταχθούν στο γήπεδο με συντριπτικά υπέρ τους την πρόσφατη παράδοση ως τυπικά φιλοξενούμενοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ