aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με πλειάδα επιλογών στο Δασάκι, υπάρχει όμως και ένα «αλλά»

ΑΠΟΕΛ: Με πλειάδα επιλογών στο Δασάκι, υπάρχει όμως και ένα «αλλά»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στη διάθεσή του, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με τον Εθνικό στο Δασάκι τους Μάριους Λουντεμό, Τόμας ντε Βινσέντι, Ισάμ Τσεπάκ και Άντον Μάγκλιτσα, καθώς όπως δήλωσε σήμερα ο Νεκτάριος Πετεβίνος, εκτός πλάνου βρίσκονται μόνοι οι Σάντος και Καρώ.

Ο κόουτς της ομάδας έχει πλειάδα επιλογών για να καταλήξει στο πλάνο που κρίνει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας τη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Υπάρχει όμως και ένα «αλλά», καθώς ρόλο θα διαδραματίσει και η κατάσταση όσων έχουν νοσήσει κορωνοϊό τις προηγούμενες εβδομάδες και επέστρεψαν από καραντίνα.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, στην άμυνα θα κινούνται από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Δημήτρης Θεοδώρου, Πάολο Βινίσιους, Βούγιαντιν Σάβιτς και Φακούντο Σαμπάλα. Οι Μουρτάζ Νταουσβίλι, Λούκας Σόουζα στην καρδιά της μεσαίας γραμμής και οι Λέο Νατέλ, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Τορνίκε Οκριασβίλι θα υποστηρίζουν άμεσα τις ενέργειες του προωθημένου Γκιόργκι Κβιλιτάια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ