aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με «πατημένο το γκάζι» στα... ψηλότερα επίπεδα

ΑΠΟΕΛ: Με «πατημένο το γκάζι» στα… ψηλότερα επίπεδα

Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε πολύ το δεύτερο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική. Και το απέδειξε, μπαίνοντας με το πόδι πατημένο στο γκάζι από το ξεκίνημα του ματς, και καταφέρνοντας μέχρι το 28’ να πάρει αέρα δύο τερμάτων, με τους Σατσιά (10’) και Κοσταντίνοφ (28’) να διαμορφώνουν το τελικό 2-0.

Χωρίς αμφιβολία το πρώτο 45λεπτο του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Τακτακαλά, ήταν και το καλύτερο των γαλαζοκιτρίνων στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Όχι μόνο σκόραραν δις, αλλά δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών (9 τελικές στο πρώτο ημίχρονο), με κορυφαίες αυτές των Κβιλιτάια (8΄) και Κοσταντίνοφ (40’).

Η βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν μεγάλη. Με δεδομένο μάλιστα ότι στο πιο πρόσφατο ματς με αντίπαλο τον Άρη, μόλις μια φορά απείλησαν την εστία του Βανά, ενώ και στα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Πάφος FC και Ανόρθωση, η δημιουργία κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Γουίλερ (51’), για την οποία εκφράστηκαν έντονα παράπονα, ο ΑΠΟΕΛ φρόντισε πρωτίστως να φυλάξει τα νώτα του, διασφαλίζοντας το υπέρ του αποτέλεσμα. Οι γαλαζοκίτρινοι οπισθοχώρησαν, έδωσαν χώρο στους μαυροπράσινους, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Μπέλετς. Ως αποτέλεσμα, απειλήθηκαν ελάχιστα και κράτησαν με σχετική άνεση το 2-0.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει αγωνία στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, όσον αφορά τον Μορέιρα, που αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση. Τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ