aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με παπούτσια αναρρίχησης

ΑΠΟΕΛ: Με παπούτσια αναρρίχησης

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορούσε να αναδείξει την αφλογιστία των επιθετικών του ΑΠΟΕΛ με καλύτερο τρόπο. «Ίσως να είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο!», ανέφερε χαρακτηριστικά για το γεγονός ότι κανένας γαλαζοκίτρινος στράικερ δεν έχει σκοράρει. «Σίγουρα υπάρχουν λόγοι. Είναι πολλά τα προβλήματα, οι παίκτες μπαίνουν και βγαίνουν και δεν μπορούν να βρούνε ρυθμό», ήταν το σχόλιό του, βάζοντας στην εξίσωση και τους τραυματισμούς:

«Ο Κονσταντίνοφ μπήκε μετά από αρκετό καιρό, το ίδιο και ο Τσεπάκ. Εγώ δεν έχω παράπονο. Φεράρι και Σούσιτς πήγαιναν καλά και τώρα είναι νοκ-άουτ, τώρα πρέπει να περιμένω και για τον Μπέλετς. Ποτέ δεν έχω δει στη ζωή μου ως προπονητής ή ποδοσφαιριστής, αυτό το πράγμα με τους τραυματισμούς. Δεν μου αρέσει καθόλου να αλλάζω την αμυντική γραμμή αλλά χάσαμε δυο ποδοσφαιριστές και έπρεπε. Και στο… περπάτημα τραυματίζονται ποδοσφαιριστές, δεν ξέρω γιατί. Θα τραβήξουμε μεγάλο κουπί». Κι επειδή ήρθε το τρίποντο κόντρα στο Παραλίμνι και δεν έχασε -εντελώς- το κέφι του, προχώρησε κι ένα βήμα παραπάνω: «Ο γιατρός είναι ο καλύτερός μου φίλος και πολλές φορές ο γιατρός κάνει την ενδεκάδα! Ίσως πρέπει να του μάθω λίγο και τα προπονητικά».

Παρά τα προβλήματα, ο ΑΠΟΕΛ πήρε το μεγάλο ζητούμενο κόντρα στους βυσσινί. Δεν ήταν τίποτε άλλο από τους τρεις βαθμούς. Ήταν το τέταρτο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα κι αν προσθέσουμε και τη νίκη επί του Αχυρώνα Ονήσιλου για το κύπελλο, το σερί του Μιλόγεβιτς είναι αξιοσημείωτο. Έχει τη δυναμική τής πορείας προς την κορυφή, έφτασε τους 21 βαθμούς και βλέπει μόνο ψηλά. Μπορεί η ομάδα να μη σκοράρει σωρηδόν, αλλά μετρά επίσης και το γεγονός ότι, δεν δέχεται εύκολα τέρμα. Σ’ αυτούς τους τέσσερις αγώνες με τον Σέρβο τεχνικό στο τιμόνι (κόντρα στον Ακρίτα, την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα και το Παραλίμνι) δέχθηκε μόνο ένα τέρμα (από την ομάδα της Χλώρακας) κι αυτό με πέναλτι, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε ως «ηλίθιο».

Οι γαλαζοκίτρινοι, όχι μόνο δεν έθελξαν προχθές, αλλά ζορίστηκαν πολύ. Αν και σκόραραν νωρίς με τον Δώνη (ζευγάρωσε τα γκολ του στο πρωτάθλημα) κι η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες πριν να ολοκληρωθεί το ημίχρονο, το γκολ της ανακούφισης ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Σαρφό. «Πολλά πράγματα δεν μας έβγαιναν. Έχουμε δυσκολία στο γκολ, δεν κρύβομαι», εξήγησε ο Μιλόγεβιτς για την έλλειψη καθαρού μυαλού απέναντι σε κλειστές άμυνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ