aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με Nτε Βινσέντι και (ξανά) Καρλάο

ΑΠΟΕΛ: Με Nτε Βινσέντι και (ξανά) Καρλάο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Τόμας ντε Βινσέντι ένιωσε ενόχληση στο γαστροκνήμιο μετά το παιχνίδι με τη Δόξα, σε σημείο στο οποίο αντιμετώπισε ξανά πρόβλημα. Επιλέχθηκε να προφυλαχθεί και να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα. Το προηγούμενο διήμερο δούλεψε εντατικά και σήμερα που επαναρχίζουν οι προπονήσεις θα αξιολογηθεί η κατάστασή του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ζαχόβιτς για τα εκατομμύρια του ΑΠΟΕΛ από τα τηλεοπτικά

Ο Αργεντινός αισθάνεται πολύ καλύτερα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του Πάολο Τραμετσάνι για το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ. Μέχρι την Κυριακή που είναι ορισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας στη Λεμεσό, υπάρχει ο χρόνος για τον «Ντέβι» ώστε να ανεβάσει ρυθμό, δηλώνοντας «παρών» στο σημαντικό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις που τραβάνε «κουπί» και το δείγμα δουλειάς του Τραμετσάνι

Ο Καρλάο δεν έπαιξε με τη Δόξα γιατί καθυστέρησε να επιστρέψει από τη Βραζιλία κατά την άδεια των Χριστουγέννων και με την Ανόρθωση χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή από τον Τραμετσάνι. Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ αναμένεται ότι θα συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ