aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με Νούχιου και Ιωάννου στο Καζακστάν, δεν πρόλαβαν οι δύο (αποστολή)

ΑΠΟΕΛ: Με Νούχιου και Ιωάννου στο Καζακστάν, δεν πρόλαβαν οι δύο (αποστολή)

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ αναχωρεί σήμερα στις 15:00 με ναυλωμένη πτήση για το Καζακστάν ενόψει της αναμέτρησης για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League απέναντι στην Καϊσάρ.

Η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων αναμένεται να αφιχθεί στην πόλη Shymkent στις 19:10 (ώρα Κύπρου). Την Τετάρτη θα διεξαχθεί προπόνηση στο στάδιο «Kazhymukan Munaitpasov» στις 15:00 (ώρα Κύπρου) και την Πέμπτη, η αναμέτρηση FC Kaysar Kyzylorda – APOEL FC θα ξεκινήσει στις 15:00 (ώρα Κύπρου).

Η αποστολή θα αναχωρήσει για Κύπρο αμέσως μετά την λήξη του αγώνα. Όπως προκύπτει οι Εφραίμ και Γένσεν δεν πρόλαβαν και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη, Μερκής και Ιωάννου που δεν ήταν στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, θα ταξιδέψουν για το Καζακστάν. Τέλος, το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα, ο επιθετικός Νούχιου, συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Ελλαδίτη προπονητή.

Ο Ουζουνιδης επέλεξε για την αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Σίλβα, Πρινιωτάκης, Τσιλιγγίρης, Σάντος, Ντίας, Ζορζ, Νούχιου, Λουντεμό, Ντε Βινσέντι, Τάαμαρι, Σαχάρ, Ανουάρ, Ζαχίντ, Σατσιάς, Κλωναρίδης, Ενσούε, Ατζίλι, Ζεράλδες, Μερκής, Γουίλερ, Ιωάννου, Σιέλης, Εντονγκαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ