aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Με… μέτρο για την πρόκριση!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ) 

Η προπόνηση στο αντίπαλο έδαφος είναι πάντα σημαντική, ώστε οι παίκτες να αναγνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου και να εξοικειωθούν όσο περισσότερο γίνεται με αυτό ενόψει μιας κρίσιμης αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έχουν την ευκαιρία στις 20:30 να γνωρίσουν το «Κονστάν Βάντεν Στοκ», εκεί όπου αύριο (22:05) απέναντι στην Άντερλεχτ θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν το όνειρο της πρόκρισης στις οκτώ καλύτερες ομάδες της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Η σημερινή προπόνηση θα είναι αφιερωμένη περισσότερο σε τρεξίματα για να διαπιστωθούν οι ιδιαιτερότητες του γηπέδου, σουτ και παιχνίδι με την μπάλα. Ταυτόχρονα, ο Τόμας Κρίστιανσεν θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ θα τους επιστήσει την προσοχή στα δυνατά σημεία της Άντερλεχτ. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να έχει συνοχή στις γραμμές του, να μην δώσει δικαιώματα στην παρέα του Τιλμάνς να δημιουργήσει ρήγματα και συνάμα να βρει διαδρόμους προς την εστία του.

Δεν αναμένεται να παρασυρθούν οι γαλαζοκίτρινοι από την ανάγκη να σκοράρουν και να παίξουν από την αρχή ανοικτά, καθότι παραμονεύει ο κίνδυνος να εκτεθούν στην άμυνα από τους ταχύτατους μέσους και την αποτελεσματικότητα του Τεόντορτσικ. Έμφαση δίνεται από τον Κρίστιανσεν και στα τελειώματα. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, στο οποίο οι γαλαζοκίτρινοι δεν αναμένεται να βρεθούν πολλές φορές σε θέση βολής, καλούνται να είναι ιδιαιτέρως εύστοχοι.

Την ίδια ώρα η ομάδα καλείται να ανταπεξέλθει σε συνθήκες ασυνήθιστα δύσκολες γι’ αυτήν, καθώς απουσιάζουν τα δύο βαρόμετρά της, Μοράις και Βινίσιους, όσον αφορά στην αναχαίτιση και στην οργάνωση του αγώνα. Μέχρι και για εμάς το σκηνικό ήταν ασυνήθιστο να συνταξιδεύουμε σε μία χώρα με την αποστολή, χωρίς την ηγετική φυσιογνωμία του Μοράις, ο οποίος ταύτισε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ.

Εν τω μεταξύ πάνω-κάτω τις ίδιες θερμοκρασίες με την Κύπρο συνάντησε η αποστολή στο Βέλγιο. Οι γαλαζοκίτρινοι έφτασαν λίγο μετά τις 14:00 στο αεροδρόμιο και επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο για το ξενοδοχείο. Το κλίμα στην αποστολή ήταν πολύ καλό, λόγω βεβαίως και των ευνοϊκών αποτελεσμάτων που προηγήθηκαν στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ