aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με Μάγκλιτσα στην επίθεση και δύο ερωτηματικά

ΑΠΟΕΛ: Με Μάγκλιτσα στην επίθεση και δύο ερωτηματικά

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να έχει αυξημένες επιλογές ενόψει του αποψινού (19:00) ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Πέραν του Καρώ, που είναι τραυματίας και δεδομένα εκτός, ενδέχεται οι Τσεπάκ και Μπέλετς να είναι στην αποστολή, αποτελεί ερωτηματικό ποιοι απ’ αυτούς θα είναι σε θέση να πάρουν φανέλα βασικού.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο ρόστερ και ο Σέρβος στέκεται σε αυτούς που έχει στη διάθεσή του, στους πιο έτοιμους και όχι στους απόντες. Κοσταντίνοφ και Εντονγκαλά θα είναι ξανά στο απουσιολόγιο, ενώ πολύ πιθανόν να μην είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για το αρχικό σχήμα ούτε ο Κβιλιτάια. Ο Μάγκλιτσα θα πάρει φανέλα βασικού και θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για την αρχική ενδεκάδα για τις θέσεις του τερματοφύλακα (Χριστοδούλου ή Μπέλετς), του δεξιού μπακ με τον Σούσιτς να έχει προβάδισμα έναντι του Τσεπάκ και στη μεσαία γραμμή με τον Ντάλσιο να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Βιγιαφάνιες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ