aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με Κβιλιτάια στην κορυφή, οι επικρατέστεροι για να τον πλαισιώσουν

ΑΠΟΕΛ: Με Κβιλιτάια στην κορυφή, οι επικρατέστεροι για να τον πλαισιώσουν

Στο σημερινό ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα διατηρήσει σε άλλο ένα παιχνίδι τον σχηματισμό με τον Κβιλιτάια επίθεση και τρεις παίκτες να τον πλαισιώνουν. Οι Δώνης και Μαρκίνιος θεωρούνται οι επικρατέστεροι στις πτέρυγες, την ίδια ώρα που ο Βιγιαφάνιες διατηρεί αυξημένες πιθανότητες να συνθέσει την τριάδα. Δεν είναι τυχαίο η απόφαση που λήφθηκε, εξάλλου, να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Σαρφό θα είναι στην καρδιά του κέντρου και παρτενέρ του ένας εκ των Νταουσβίλι, Κοσταντίνοφ. Μπροστά από τον τερματοφύλακα Μπέλετς θα βρίσκονται οι Κρέσπο, Ντβάλι. Εάν ο Φεράρι δεν κριθεί πανέτοιμος, τότε ο Γουίλερ θα κινείται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σούσιτς, τέλος, εάν είναι εντελώς καλά θα καλύψει το δεξί άκρο, αλλιώς θα προτιμηθεί ο Σατσιάς. Εκτός επιλογών είναι οι Τσεπάκ (τιμωρημένος), Μορέιρα (τραυματίας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ