aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με «κίτρινο πυρετό» κόντρα στην ΑΕΚ

ΑΠΟΕΛ: Με «κίτρινο πυρετό» κόντρα στην ΑΕΚ

Δεν φτάνουν οι τραυματισμοί στον ΑΠΟΕΛ, πλέον προκαλεί ανησυχία και ο «κίτρινος πυρετός». Διότι στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, εφτά ποδοσφαιριστές του θα είναι στο όριο καρτών.

Οι πλείστοι μάλιστα, αν όχι όλοι, αναμένεται να είναι βασικοί κόντρα στους Λαρνακείς. Ο λόγος για τους Βούγιαντιν Σάβιτς, Ισάμ Τσεπάκ, Τορνίκε Οκριασβίλι, Γκιόργκι Κβιλιτάια, Βινίσιους, Λούκας Σόουζα και Φακούντο Σαμπάλα. Όλοι τους έχουν από δύο κίτρινες κάρτες έως τώρα και με τρίτη κάρτα θα πρέπει να χάσουν ένα από τα αμέσως επόμενα δύο ματς.

Εννοείται πώς δεν στέκει η φράση «θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μην τιμωρηθούν». Σε ντέρμπι θα παίξουν, θα υπάρχει πάθος, δύναμη και μεγάλη θέληση για νίκη. Τέτοια ματς κατά κανόνα έχουν ως φυσικό επακόλουθο τα δυνατά φάουλ και τις μεγάλες εντάσεις, που συνοδεύονται συνήθως από «κιτρινισμούς» παικτών.

Αν λοιπόν κάποιος ή κάποιοι από τους εφτά δεν αποφύγουν στο «ΑΕΚ Αρένα» την τρίτη κάρτα τους στο πρωτάθλημα, η εύκολη λύση ασφαλώς είναι να είναι παρόντες στο αμέσως επόμενο, τη μάχη αιωνίων με την Ομόνοια (Δευτέρα 22 Νοεμβρίου). Ποιος είπε όμως, ότι το μεθεπόμενο παιχνίδι με την Πάφος FC (Κυριακή 5 Δεκεμβρίου) θα είναι εύκολο και ότι «παίρνει» τον ΑΠΟΕΛ να παραταχθεί με πολλές απουσίες;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ