aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με κεκτημένη ταχύτητα

ΑΠΟΕΛ: Με κεκτημένη ταχύτητα

Επειδή το πρόσημο (ήταν και) παραμένει θετικότατο με τον Μιλόγεβιτς, επειδή ξεπέρασε με επιτυχία τα υψηλά εμπόδια της ΑΕΚ (1-0), του Απόλλωνα (1-0), της Ομόνοιας (4-0) και της Πάφος FC (2-1), δεν σημαίνει -επί της παρούσης- και πολλά πράγματα όσον αφορά στην επίτευξη του τελικού στόχου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρα πολλά να αποδείξει στη συνέχεια, με τον δρόμο να είναι μακρύς και δύσβατος.

Πρόκειται για τεστ αντοχών. Καλείται με αγωνιστική συνέπεια να κυνηγήσει κάθε στόχο που ξεπροβάλλει και αυτή τη στιγμή μπροστά του ορθώνεται η Ανόρθωση.

Για τα υπόλοιπα; «Κάθε πράγμα στην ώρα του», λένε στον σύλλογο της Λευκωσίας, δηλώνοντας αποφασισμένοι για την ένατη συναπτή νίκη στο πρωτάθλημα και την επιστροφή στην κορυφή μετά την ψεσινή νίκη της ΑΕΚ με 2-1 εις βάρος της Ομόνοιας. Μπορεί η «Κυρία» να μην πείθει και να βρίσκεται στο -15 από τους πρωτευουσιάνους, αλλά αυτό δεν παύει να την καθιστά αξιόμαχη αντίπαλο, ικανή να προκαλέσει τη ζημιά.

Ο Μιλόγεβιτς αποκρυπτογράφησε το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας της Αμμοχώστου, εντόπισε τα δυνατά και τρωτά σημεία, προσδοκώντας ότι οι παίκτες θα εκτελέσουν κατά γράμμα τις εντολές που τους έδωσε, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις για το τρέχον έτος στο ΓΣΠ.

Πρόκειται και για άλλο ένα τεστ χαρακτήρα. Οι ποδοσφαιριστές, όποιοι κι αν προτιμηθούν να αγωνισθούν, καλούνται να καταθέσουν τον καλύτερο εαυτό τους, πανηγυρίζοντας στο φινάλε του 90λέπτου άλλη μία νίκη μπροστά στους χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες που θα ντύνουν στα πορτοκαλί τις κερκίδες του ΓΣΠ.

Υπενθυμίζουμε πως δεν δίνεται ενημέρωση για τους παίκτες που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, παρά μόνο ένας τυπικός αριθμός.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ