aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με φόρα για τις 2+1 μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: Με φόρα για τις 2+1 μετεγγραφές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δεν έκατσε λεπτό ο Ντομένικο Τέτι όλες αυτές τις μέρες και πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση και την επιτροπή προγραμματισμού έτρεχε τα θέματα ενίσχυσης, αλλά και θέματα που αφορούσαν στο υφιστάμενο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ιταλός αναμένεται να έχει πλέον αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον νέο τεχνικό της ομάδας, για να τον ενημερώσει για όλα τα τρέχοντα θέματα. Ο Ιανουάριος, βλέπετε, όπου να ‘ναι έρχεται και στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να είναι έτοιμοι σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση, η οποία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Ξεσκόνισμα», ανατροπές (στις ανατροπές) και προκλήσεις

Εδώ και καιρό, διά στόματος του προέδρου της εταιρείας Πρόδρομου Πετρίδη, έχει τονιστεί πως ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει στην απόκτηση σέντερ φορ και ενός ακραίου επιθετικού, ενώ το κεφάλαιο ενίσχυση δεν αναμένεται να σταματήσει μόνο σ’ αυτές τις δύο προσθήκες. Στα υπόψη βρίσκεται και η περίπτωση μέσου και ανάλογα με τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ, αλλά και τα «θέλω» του προπονητή θα προχωρήσει ανάλογα και ο υπόλοιπος σχεδιασμός.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ξέρει από… προεδρική μπάλα η κυρία Ινγκεμπρίγκτσεν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ