aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με εξαψήφιο ποσό σε δύο δόσεις στην Μπρέσια ο Ιωάννου

ΑΠΟΕΛ: Με εξαψήφιο ποσό σε δύο δόσεις στην Μπρέσια ο Ιωάννου

Εξαψήφιο νούμερο θα καταβάλει στον ΑΠΟΕΛ η Μπρέσια για τον αγορά του Νικόλα Ιωάννου. Ο Κύπριος διεθνής είναι πολύ κοντά στη μετεγγραφή του στην ιταλική ομάδα που υποβιβάστηκε στη λήξασα σεζόν στη Β’ Κατηγορία της Ιταλίας.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν προφορικά για τον δανεισμό του 24χρονου αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή έναντι 200.000 ευρώ, ενώ η Μπρέσια θα έχει το δικαίωμα αγοράς του το Καλοκαίρι του 2021 έναντι 800.000 ευρώ. Επομένως, το συνολικό κόστος μετεγγραφής θα φτάσει το 1.000.000 ευρώ.

Αναμένεται ότι σύντομα η ιταλική ομάδα θα καταθέσει γραπτώς την προσφορά της στον ΑΠΟΕΛ και ο Νικόλας Ιωάννου θα ετοιμάσει βαλίτσες για Ιταλία. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού είναι δεδομένη και μάλιστα στις αρχές της μετεγγραφικής περιόδου είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» της Νότιγχαμ Φόρεστη, η οποία όμως δεν ικανοποίησε οικονομικά τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ