aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑΠΟΕΛ: Με επίγνωση των δυσκολιών (δηλώσεις και βίντεο)

ΑΠΟΕΛ: Με επίγνωση των δυσκολιών (δηλώσεις και βίντεο)

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η ώρα για τον πρώτο αγώνα εναντίον της ΑΕΚ για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, ζυγώνει για τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι θα βρεθούν το βράδυ της Τρίτης (04/04, 19:00) στο «Κίτιον», όπου τους περιμένουν οι πρασινοκίτρινοι για την πρεμιέρα των μεταξύ των ομάδων, αγώνων για τις θέσεις 2&3 στα ημιτελικά.

Ο ΑΠΟΕΛ θα κατέλθει με νέα φιλοσοφία σε αυτό το παιχνίδι, κάτι βέβαια που έχει να κάνει με την αλλαγή προπονητή μετά την ήττα στον ημιτελικό του κυπέλλου, όπου αντίπαλος ήταν και πάλι η ΑΕΚ σε ματς είχε γίνει επίσης στο «Κίτιον».

Όσο βέβαια και αν από τον ΑΠΟΕΛ, το… μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω, είναι ότι με την επάνοδο του Αντώνη Κωνσταντινίδη, ο απώτερος στόχος είναι να φτιαχτεί η ομάδα της επόμενης σεζόν, κανείς δεν μπορεί να μην υπολογίζει στην προσπάθεια που θα γίνει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Η ομάδα της Λάρνακας έχει περισσότερες λύσεις, το πλεονέκτημα της έδρας και επομένως, ο βαθμός των δυσκολιών που θα συναντήσει σε αυτά τα παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ, είναι πολύ μεγάλος. Πάντως, ο νέος προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, ήταν σαφής προς τους παίκτες του. Θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους σε όλα τα παιχνίδια που θα χρειαστεί να γίνουν, μη ξεχνώντας βέβαια ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πάντα… ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ