aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με δύο επιπλέον επιλογές στο «Παπαδόπουλος», περιμένει άλλους δύο

ΑΠΟΕΛ: Με δύο επιπλέον επιλογές στο «Παπαδόπουλος», περιμένει άλλους δύο

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ενημερώθηκε για την κατάσταση των Κίνγκσλεϊ Σαρφό και Γκεόργκι Κοσταντίνοφ, τα είπε μάλιστα μαζί τους, προσδοκώντας ότι θα είναι σε εκείνη την κατάσταση που θα του επιτρέψει να τους συμπεριλάβει τουλάχιστον στην αποστολή ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την Ανόρθωση. Οι Ντιεμερσί Εντονγκαλά και Γιώργος Εφραίμ, παίκτες που δεν ήταν διαθέσιμοι στην πρεμιέρα, θα αποτελέσουν επιπλέον επιλογές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ. «Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι κάτι που δεν μπορείς να προσδιορίσεις. Το σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Έγινε ανάλυση αντιπάλου», σχολίασε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ο προπονητής, ξέχωρα από την προετοιμασία σε τακτική επίπεδο, φρόντισε κατά τις προηγούμενες μέρες να προετοιμάσει και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του. Μετά την αποτυχία πρόκρισης στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, βλέπετε, ήλθε το στραβοπάτημα με την Πάφος FC, κάτι που επηρεάζει. Για την εξέλιξη του επικείμενου ντέρμπι θα είναι σημαντικό, επομένως, οι παίκτες να παρουσιαστούν και πνευματικά πανέτοιμοι ώστε να μετουσιώσουν σε πράξεις τις εντολές του προπονητικού τιμ, αυξάνοντας τις πιθανότητες για να πανηγυρίσουν σπουδαίο τρίποντο.

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, επομένως δεν αποκλείεται να αποτελέσει βασική επιλογή. Γενικώς, θα γίνουν αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα, χωρίς ωστόσο ο κόουτς να φανερώσει με ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ