aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με Χατζηλούκα για το χειροκρότημα και τα λεφτά

ΑΠΟΕΛ: Με Χατζηλούκα για το χειροκρότημα και τα λεφτά

Ο Λούκας Χατζηλούκας έπιασε από χθες δουλειά, καθώς προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα ενόψει του αγώνα με τη Σεβίλλη, στον τελευταίο αγώνα για τη φάση των ομίλων, στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι όπως είναι φυσικό θέλουν για πολλούς (πλέον) λόγους τη νίκη, ενόψει τόσο της συνέχειας του πρωταθλήματος (Δευτέρα αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας), της παρουσίας τους στην κλήρωση (την ερχόμενη Δευτέρα) της φάσης των «32», αλλά και για να ισιώσει το κλίμα –από κάθε άποψη- μετά την αποπομπή του Ντολ και τα όσα την συνόδευσαν.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας, έμεινε στο 1-1 στον εκτός έδρας αγώνα της, για το ισπανικό πρωτάθλημα, με την Οσασούνα και έχασε νέο έδαφος στη μάχη που δίνει για να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον ΑΠΟΕΛ, οι ποδοσφαιριστές θέλουν τη νίκη, προκειμένου να κερδίσουν εκ νέου την εμπιστοσύνη του κόσμου η οποία κλονίστηκε, καθώς (οι φίλοι της ομάδας) θεωρούν πως μεγάλο μερίδιο στην εικόνα που βγάζει ο ΑΠΟΕΛ φέρουν και οι παίκτες. Πέραν των πιο πάνω ο αγώνας με τη Σεβίλλη αποτελεί από μόνος του μεγάλη πρόκληση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα ρίχνουν στον… Χατζηλούκα για την αποδέσμευση του Ντολ

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να σφραγίσει πρόκριση σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης από την 5η αγωνιστική των ομίλων και αυτό αποτελεί τεράστιο επίτευγμα. Επιπλέον και το μπόνους της ΟΥΕΦΑ σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλία είναι τεράστιο κίνητρο. Θυμίζουμε πως η νίκη ανταμείβεται με 570.000 ευρώ και η ισοπαλία με 190.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ: Στο «μύλο» της ονοματολογίας και ο Μπεν Σιμόν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ