aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Με απουσίες η αποστολή για Ταλίν – Μαζεύονται στο αεροδρόμιο

AΠΟΕΛ: Με απουσίες η αποστολή για Ταλίν – Μαζεύονται στο αεροδρόμιο

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας μαζεύεται η αποστολή του ΑΠΟΕΛ και οι λιγοστοί οπαδοί που θα την ακολουθήσουν στο ταξίδι για την Εσθονία.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα «πετάξουν» για το Ταλίν, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την Φλόρα στον επαναληπτικό του 5-0. Το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει σε όσους επέλεξαν να κάνουν το ταξίδι στην Εσθονία να είναι πιο χαλαροί αφού δεν τίθεται θέμα για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί κυπριακού εδάφους με απογευματινή προπόνηση. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σάλαϊ, Αλωνεύτης και Άλεξ Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας στην Κύπρο για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την FC Flora Tallinn για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Baltazar ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει απόψε για την Εσθονία.

Αποστολή:

Waterman (GK), Romo (GK), Michael (GK), Milanov, Vouros, Alexandrou, Ioannou, Merkis, Carlão, Tavares, Morais, Souza, Artymatas, Gkentsoglou, Efrem, Tamari, Zahid, De Vincenti, Dellatorre, Reza.

Νέα προπόνησης:

Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησαν οι Αλωνεύτης και Κωνσταντίνου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Sallai».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ