aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Με αλλαγές στην ενδεκάδα και ένα ερωτηματικό

ΑΠΟΕΛ: Με αλλαγές στην ενδεκάδα και ένα ερωτηματικό

Για το αποψινό (19:00) ματς του ΑΠΟΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, μα και για το υπόλοιπο της σεζόν, προστέθηκε άλλη μια σημαντική απουσία. Ο Χρίστος Γουίλερ υπέστη ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στο απουσιολόγιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραμένουν οι παροπλισμένοι Μπεν και Δημήτρης Θεοδώρου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντιεμερσί Εντονγκαλά. Αντιθέτως, εξέτισε την ποινή του ο Ανδρέας Καρώ και επιστρέφει, όπως και οι Φακούντο Φεράρι και Γιάννης Σατσιάς.

Όσο για το αρχικό σχήμα, θα παρουσιάσει αλλαγές σε σχέση με το ματς της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Ομόνοια. Το ερωτηματικό αφορά στο αριστερό άκρο. Αν ο Σέρβος προπονητής κρίνει πως ο Φέραρι είναι έτοιμος για την ενδεκάδα θα τον χρησιμοποιήσει, διαφορετικά είναι ορατό το ενδεχόμενο να δούμε τον Ματέο Σούσιτς ξανά κατά συνθήκη αριστερό μπακ.

Όπως δηλαδή έγινε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στο «τριφύλλι». Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Γκιόργκι Κβιλιτάια, Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Γιώργος Εφραίμ και Τάσος Δώνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ